Att välja stil på kontorsinredning

Många tycker att det inte krävs någon tankemöda. Bara det är funktionellt, rent och snyggt. Det kan räcka om man är den enda på kontoret, men vill man ge ett bra intryck hos kunder krävs mer.

Henrik hade i många år hjälpt vänner med deras företagsbokföring. Det var inte det enda han gjorde, han hade ett riktigt jobb också. Tills någon en dag frågade varför han inte tog flera redovisningsjobb. Startade eget. Han skrattade och sa att han gjorde det för att det var roligt. Inte var det något riktigt jobb han skulle klara sig på. Men en tanke hade börjat gro.

När han några månader senare skulle ställa i ordning sitt kontor, som hade plats för ytterligare en revisor, började hans fru att lägga sig i. Han måste ju förstå, tyckte hon, att kontoret måste vara respektabelt och passa hans företagsidé. Vad skulle annars hans klienter säga?

Möbelföretag med fokus på kontorsinredning

Trots att han inte höll med bokade de tid med ett möbelföretag som skulle komma och hjälpa dem. Hans oroade sig för att det skulle bli modernt och konstigt, men där hade han fel. Företagets representant visade sig vara väldigt lyhörd för vad kunden behövde. Han förstod att Henrik var en ganska konservativ kille och föreslog en kontorsinredning som var enkel men ingav respekt.

Dekoration på kontoret i form av tavlor och annat skulle vara smakfullt och nedtonat. Med andra ord det skulle lukta pengar om kontorets design. Men på ett diskret och respektfullt sätt.