Låt en inredare i Stockholm avgöra smaken

Om du vill ha bra betalt när du säljer din bostad gäller det att den ser snygg ut på bilderna. Hyr in en inredare i Stockholm som har förmågan att fånga din lägenhet från sin allra bästa sida.

Smaken är som baken, delad, men somliga tycks ändå ha bättre smak än andra. De verkar ha fattat hur man ska möblera. Vilka färger man ska kombinera med vilka. Vilken tavla som ska få lov att hänga på väggen, och var den får lov att hänga. Inredare, brukar de kallas. De har tagit sin, enligt dem, goda smak och gjort ett yrke av den. De gör också ett gott jobb. 

Inredarna måste ha ett finger med i spelet när det gäller faktumet att bostadspriserna ökar. Deras arbete med att ställa i ordning lägenheter och fånga de bästa bilderna av den bidrar såklart till att trissa upp priset. Det kanske är på grund av inredare i Stockholm som du aldrig verkar få råd att kunna köpa en lägenhet i stan. 

Du är ingen inredare

Det är bara att erkänna det. Du har inte ett öga för detaljer. Det är helt okej. Du är säkert jättebra på andra grejer. Men när inredningen ska se som bäst ut, för att ni ska få ut maximal utdelning, finns det ingen skam i att lämna uppdraget till en professionell inredare. 

Då slipper du också bråka med sambon om vad som är snyggast. Du låter en objektiv och oberoende röst få avgöra om dina superhjälteplanscher har en plats på väggen.